Kooihaven Leiden

  • "Goed bereikbaar en toch afgesloten met een hek"
  • "Perfecte locatie tussen Leiden en de Kagerplassen"
*** Klusdag op 23 oktober 2021 vanaf 9:00 uur *** 16 januari 2022 Nieuwjaarsreceptie vanaf 15:00 uur *** ALV op 7 maart 2022 om 19.45 (inloop vanaf 19.30) in de kantine van Zwembad De Zijl *** Houdt uw brievenbus in de gaten *** Nog niet in de Whatsapp groep? Mail naar voorzitter@kooihaven.nl ***

 

Klik hier voor de fotogalerijen

 Let op! Klusdag 23 oktober 2021

Dankzij een mooie opkomst van vrijwillegers ziet de haven er weer spik en span uit. Wilt u ook eens meedoen? geef uzelf dan alvast op voor de volgende klusdag via onderhoud@kooohaven.nl en kijk ook even naar de foto's. Heeft u er nog meer, e-mail ze dan.

Algemene. Leden Vergadering 2022 gaat wel door

De Algemene Leden Vergadering gaat door! U bent welkom vanaf 19.30 uur op 7 maart 2022 in de kantine van Zwembad De Zijl. Opening vergadering om 19.45 uur.

 Vind hier het verslag van de ALV 2019 en hier de foto's

Wenst u het verslag van jaar 2018 nog in te zien? Vind hier het verslag van de Algemene Leden Vergadering 2018

Uw 06-nummer is voor ons belangrijk

De Whatsapp groep voor alle leden heeft nu een behoorlijk aantal deelnemers. Ook op die manier kunnen we onderling communiceren. Denk bijvoorbeeld aan ongewenste situaties in de haven, waar we elkaar op kunnen wijzen. Maar ook het bestuur kan u hiermee snel informeren. Als u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, stuur dan een e-mail met uw 06-nummer naar voorzitter@kooihaven.nl. U wordt dan per Whatsapp uitgenodigd deel te nemen.

Uw e-mail adress is belangrijk voor de vereniging

Niet alleen bespaart dat de verniging portokosten bij communicatie, maar het is voor u ook prettig dat wij u kunnen informeren bij belangrijke wijzigingen, evenementen, etc. Wij zullen uw e-mail adres niet delen, maar slechts gebruiken voor communicatie vanuit het bestuur, de penningmeester, webmaster of de evenementen commissie. Stuurt u a.u.b een e-mail met uw gegevens naar voorzitter@kooihaven.nl of info@kooihaven.nl of penningmeester@kooihaven.nl  of evenementen@kooihaven.nl. Wij zorgen dan dat uw gegevens netjes worden geadministreerd.